Selecteer een pagina

Het team

Ik heb jarenlang als productmanager  in de fashion- en design industrie gewerkt. “Mijn eerste carrière”, zoals ik het nu zelf noem. Daar ben ik mezelf tegengekomen, of beter gezegd, mijn denkpatroon. Ik voelde me als een slaaf gevangen in mijn eigen gedachten en ik kreeg enorme behoefte aan rust en ontspanning in mijn drukke bestaan. Zodoende is yoga op mijn pad gekomen.

Door yoga heb ik geleerd meer ruimte te creëren. Meer ruimte in mijn lichaam, maar vooral ook in mijn hoofd. En vanuit die ruimte kon ik (weer) voelen en luisteren naar mijn ‘hart’. Dit heeft me geleid naar mijn tweede carrière, waarin ik mensen wil begeleiden op hun persoonlijk pad naar zelfontwikkeling, ontspanning en balans.  Dit is ook de basis van mijn yogalessen. Door middel van houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie probeer ik jou te stimuleren in je lichaam en uit je hoofd te komen.

Helene Bruins

Lisa

Na mijn studie ‘Cultureel Erfgoed’ heb ik gewerkt bij verschillende musea. Het was leuk werk, maar toch voelde ik dat het niet helemaal klopte. Toen kwam ogenschijnlijk als vanzelf, al wandelend over een parkeerterrein, het idee bij me op om yogadocent te worden. Ik heb verschillende opleidingen, bijscholingen en workshops gevolgd en ik hoop mij in de toekomst nog verder te ontwikkelen op verschillende gebieden van yoga, anatomie en bewustzijn.

In mijn yanglessen wil ik je graag meenemen in een flow van adem en beweging. In de yinlessen bewegen we minder en zoeken we de meditatieve stilte op. Het contact maken met je eigen (innerlijke) lichaam, het daadwerkelijk voelen hoe een yogahouding ‘past’ in je lijf en jouw reactie daarop, zijn dingen die kunnen zorgen voor persoonlijke ontwikkeling. Hierbij is er geen goed of fout, het is jouw ervaring. Yoga kan een prachtige ontmoeting met jezelf zijn!

Mijn yogalessen zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en zullen je helpen om meer vrijheid en ruimte in je drukke leven, lichaam en geest te vinden. Ik geef creatieve, energieke en dynamische lessen die je een nieuwe visie op de spirituele aspecten van je leven en een algemeen ontspannen gevoel geven. Ik ben geïnteresseerd in het welzijn van mensen en geef de lessen die ik geleerd heb door yoga en het leven zelf graag door aan anderen. Tijdens mijn vinyasa georiënteerde lessen nodig ik je uit om contact te maken tussen je lichaam en je geest via je ademhaling. Ik heb veel oog voor mijn studenten en laat je graag op een veilige manier je eigen grenzen ontdekken zodat je de practice kunt doen die bij je past.

Marije

Ernestine

Ernestine begeleidt je met veel plezier en liefde voor het proces van meditatie & ontspanning. Zij heeft nu 8 jaar ervaring met mediteren en bestudeert momenteel bij Bridgeman de link tussen Mindfulness, het brein & emotionele intelligentie.

‘Ik houd me als Coach/Trainer bezig met het vergroten van zelfkennis & bewustzijn op weg naar een authentiek, ontspannen & happy bestaan. Ik geniet er heel erg van om een moment van rust voor mijzelf en anderen te creëren, dus ik heet je graag welkom in deze les!’

Naar mijn eigen hart luisteren, ontspannen ook tijdens drukte en inspanning en rustige, kalme gedachten. Door deze ervaringen ben ik verliefd geworden op yoga. Vier jaar geleden stond ik voor het eerst op een yogamat en sindsdien zit yoga verweven in mijn leven en heb ik een yoga-opleiding in India gevolgd.

Ik vind het fijn om iets dat heel dicht bij me staat op anderen over te brengen. Met mijn lessen hoop ik mensen blij en bewust te maken van zichzelf en daarmee ook al het moois om hen heen. Yoga geeft je ruimte en energie, doe mee en ervaar het zelf!

Rosemary

Lilly

Door middel van yoga en reiki probeer ik de balans te vinden tussen het stadse leven en de stilte in mij. Voor mij is dit een prachtige manier om contact te maken met mijn lichaam. Als ICT Consultant ben ik de hele dag aan het nadenken, leef ik in mijn hoofd. Hierdoor is de verbinding met het lichaam als geheel niet altijd goed. Met yoga kan ik loslaten en terugkeren naar de rust van mijn ademhaling. Ook als ik van de mat af stap wil ik dit gevoel met me meenemen. In de stad, mee de auto in of op kantoor. Dit vind je ook terug in mijn lessen. Op een creatieve en speelse wijze zoeken we de verbinding met ieder onderdeel van het lichaam. We laten de energie stromen daar waar zij nodig is en we verkennen de grenzen van onze concentratie. In mijn yogalessen en reiki sessies wil ik rust en ruimte creëren in het lichaam en de gedachten

Werk aan je kracht op een speelse manier. In Leonie’s lessen word je geïnspireerd om op een vloeiende en intelligente manier te bewegen in een dynamische flow les. Leer te bewegen op je ademhaling en ontdek hoe een juiste houding jou ondersteunt.

Met een vrolijke lach en een flinke doses positieve energie neemt Leonie je mee. Kom ontdekken en geniet!

Leonie

Heb je een vraag voor ons of wil je een proefles aanvragen?

Stuur ons een bericht:

Locatie

Studio

Ridderschapstraat 29 in Utrecht